Zondag 17 september 2017
Alle pups zijn inmiddels uitgevlogen en het gewone leven gaat weer door. Het is erg wennen zonder de pups maar ook heel fijn om weer alle aandacht aan onze eigen honden te kunnen geven. Gelukkig krijgen we goede berichten van de nieuwe eigenaren.
 
Lieve Markús, Magnús, Máfur, Tibrá en Týra het ga jullie goed!
 
Dinsdag 5 september 2017
We hebben een enorm drukke maar gezellige week achter de rug. Afgelopen zondag hadden we de nestkeuring van ons nestje van Lukka en Vaskúr op de dag van de Vereniging De IJslandse Hond in Nederland. Alle vijf de pups en zowel Vaskúr als Lukka waren aanwezig. Elke pup werd beoordeeld en er werd een totaal beeld geschetst van het gehele nest. Leuk om de pups allemaal weer te zien! Het was een reuze gezellige dag en volgend jaar is het nestje van Brenna en Mika aan de beurt!
 
Drie van de vijf pups zijn inmiddels uitgevlogen. Gelukkig ontvangen we goede berichten van de nieuwe eigenaren. De twee die wij nog een kleine week hebben zijn Markús en zusje Tibrá. Ze draaien gewoon mee met onze eigen roedel. We lopen met ze naar buiten en maken een klein rondje van een kwartier met ze. Dat doen we een paar keer per dag en ze lopen al aardig goed mee aan de riem! Onze eigen honden krijgen weer de volledige aandacht van ons en dat hebben ze wel verdiend want ze hebben zich uitstekend gedragen deze afgelopen periode. Hoeveel aandacht je ook blijft schenken aan je eigen honden toch vind ik elke keer weer dat je ze iets tekort doet. Het hebben van een nestje is ontzettend leuk maar ook heel intensief en straks is het fijn om weer lekker lang met je honden in het bos te lopen zonder dat je snel naar huis moet voor de pups.
 
Gelukkig kunnen we nog een weekje van Markús en Tibrá genieten en dan is het echt afkikken! Hieronder foto's van afgelopen week.
 
 V.l.n.r. Máfur, Magnús en Tibrá
 Afbeelding invoegen
 
Máfur en Magnús
Afbeelding invoegen
 
Týra 
Afbeelding invoegen
 
Tibrá en Markús 
Afbeelding invoegen
 
Naar buiten een rondje maken met Tibrá en Markús 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
Een blokje om
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
Terug naar Puppyblog Brenna en Mika